Články


Vydaná čísla
HYDRO 4/08

HYDRO 4/08

Zatímco vy, kamarádi, určitě někde cestujete a pádlujete, letošní letní HYDRO zůstává pěkně doma. „Doma“ znamená v tomto případě u nás v Evropě. Nepoletíme tedy nikam za vodáckou exotikou, ale podíváme se jen o kousek dál „za humna“ než posledně. Naši autoři pro vás vybrali a popsali několik zajímavých destinací, které určitě stojí za to navštívit. Podíváme se do Alp, především na řeku Salzu a její okolí, ale vypravíme se třeba až do Norska, do Británie nebo za teplem do Řecka…

Vydaná čísla
HYDRO 5/08 – pádlování ve městě

HYDRO 5/08 – pádlování ve městě

Tak tu máme další podzim a s ním už šesté podzimní číslo Hydromagazínu. Téma toho letošního je pádlování ve městech. Nám co ve městech bydlíme by tak mohlo tohle Hydro usnadnit návrat z letních toulek po divokých řekách tekoucích skalními kaňony a lesními roklemi. Venkovanům na druhou stranu pak trochu po měšťácku vytřít zrak a ukázat že si v těch našich rušných metropolích taky přijdeme na ten svůj díl řáckýho pádlování. Takže ukončete nástup, dveře se zavírají, příští stanice HYDRO 5/08.

Vydaná čísla
HYDRO 6/08 – divoké řeky Francie

HYDRO 6/08 – divoké řeky Francie

Nejčerstvější letošní lahůdka se jmenuje HYDRO 6/08 – divoké řeky Francie. Do velkého hrnce nasypeme oblázky, kamenné bloky i celé skalní masivy. Zalijeme čistou vodou a pořádně promícháme. Dále přidáme hluboké kaňony a pořádný kus centrálního masivu. Zasypeme levandulí a nakrájeným sýrem, hodně podlijeme červeným vínem a dochutíme kapkou pastisu. Postupně zahříváme na prudkém slunci. Jako přílohu můžeme zvolit hladinu některého ze světových moří.