Petr Snížek

Petr Snížek

Šéfredaktor

Petr byl na vodě poprvé na Lužnici ještě než se narodil. Tak brzy ho rodiče k vodě vedli. Nejspíš se to vyplatilo, protože se ho voda drží dodnes. Začínal v dětském oddílu, kde s kamarády závodil na pramicích ve vodáckém víceboji, postupem času se našel v kajaku a na divoké vodě.

Články autora

Pánské termotriko HiKO Shade

Pánské termotriko HiKO Shade

Termotriko HiKO Shade je novým přírůstkem do široké rodiny výrobků této firmy určených zejména do spodní vrstvy oblečení.

Největší vodopád Evropy – Rheinfall na kajaku a v noci

Největší vodopád Evropy – Rheinfall na kajaku a v noci

Švýcarský extrémní kajakář Ron Fisher předvedl parádní kousek, když splul největší vodpád Evropy – Rýnský vodopád v noci. Jak celá akce probíhala? Podívejte se ve videu.

Seakajakářské pádlo TNP Nekton

Seakajakářské pádlo TNP Nekton

V TNP se vydali trochu netradičním směrem a začali vyrábět pádlo z pro ně netradičního materiálu – karbonu. K otestování jsme tak dostali nové seakajakářské pádlo Nekton.

HYDRO 2/14 – Slovinsko

HYDRO 2/14 – Slovinsko

Možná, že už jste si ho vyzvedli ve schránce, držíte ho v rukách a těšíte se, až si přečtete první řádky. Možná, že už jste si i kus přečetli a možná zatím chodíte kontrolovat schránku a čekáte, kdy konečně dorazí. Nebojte se, brzy! Už je na cestě k vám, tak už to nebude trvat dlouho. A o čem je to řeč? Přece o novém HYDRU, druhém v tomto roce, s tématem Slovinsko.

HYDRO 1/14 – 100 let českého vodáctví

HYDRO 1/14 – 100 let českého vodáctví

  Uznáváme, že to čekání na první HYDRO je vždy dlouhé, ale opět jsme se dočkali a s radostí mohu oznámit, že první HYDRO roku 2014 je na světě! Jako téma jsme tentokrát zvolili 100 let českého vodáctví, protože jiná příležitost už asi nebude. Možná 200 let, ale to už bychom u toho nemuseli být. Pojďme tedy společně pomyslně oslavit sté narozeniny našeho sportu.