Petr Snížek

Petr Snížek

Šéfredaktor

Petr byl na vodě poprvé na Lužnici ještě než se narodil. Tak brzy ho rodiče k vodě vedli. Nejspíš se to vyplatilo, protože se ho voda drží dodnes. Začínal v dětském oddílu, kde s kamarády závodil na pramicích ve vodáckém víceboji, postupem času se našel v kajaku a na divoké vodě.

Články autora

HYDRO 4/15 – Slovenské řeky

HYDRO 4/15 – Slovenské řeky

Jak už jste se dočetli v minulém týdnu, HYDRO bude od příštího roku měnit své jméno na magazín Pádler. Letos ale ještě dojede pod svým zaběhnutým jménem a právě se vám chystáme představit jeho historicky poslední vydání. Pojďme si v posledním HYDRU společně zalistovat.

Substantial Media House navštívil Alpy

Substantial Media House navštívil Alpy

Partička ze Substantial Media House pořád dokola jezdila do destinací jako Chile, Peru, Kanada či Norsko, ale opomíjela další zajímavé regiony. Až spojení s bratry Lammlerovými ukázalo chlapcům novou cestu a nechali se pozvat do Alp, aby vyzkoušeli, nám velmi dobře známé, řeky v regionech Tessin a Piemont. Jak se hoši bavili? Královsky a projeli velkou část Alp.

HIKO „Is All About the Hands“

HIKO „Is All About the Hands“

Pojdťe se podívat jak v centrále Hiko sportu v Jílovišti u Prahy vznikají produkty, ve kterých potom pádlujete. Krátký film zachycuje vznik bundy Paladin YouNique od shrnutí materiálu z role, přes zručnou práci mnoha švadlen, až po první dávku vln, které s bundou schytá jeden z týmových jezdců Hiko.

Nafukovací rybářský kajak Halibut se představuje

Nafukovací rybářský kajak Halibut se představuje

Novinka Gumotexu pro sezonu 2016, nafukovací kajak Halibut, je vhodná zejména pro rybáře, ale lze na ní splouvat i řeky. Podívejte se na krátké představení lodi.

Vávra Hradilek – Voda je můj živel

Vávra Hradilek – Voda je můj živel

Od dětství je pro Vávru Hradilka voda živlem číslo jedna. Miluje vodu a voda miluje jeho. Během let našel ve vodě všechno co k životu potřebuje – adrenalin, soutěživost, bojovnost, energii, prohry, výhry a hlavně radost.

Devils Extreme Race 2015

Devils Extreme Race 2015

Ani letos nechyběl na Lipně, mimo dalších závodů, tradiční Devils Extreme Race, který je už několik let také otevřeným mistrovstvím Evropy v extrémním kajakingu a rok co rok láká víc a víc závodníků ze stále více zemí světa. Jak se ty letošní Devils vydařily?

Káča Barešová na North Fork of Payette

Káča Barešová na North Fork of Payette

Káča Barešová, jedna z členek Klubu krásných kajakářek, strávila léto v USA, přičemž nejvíce času strávila na legendární řece North Fork of Payette. Samozřejmě natáčela a fotila a po návratu si dala závazek, že každý týden sestříhá jedno video. První počin, který světu ukázala, je právě z North Forku, konkrétně z úseku Lower 5, který patří spíš k lehčím částem řeky.

Vodácký magazín Pádler

Vodácký magazín Pádler

Magazín o vodáckých disciplínách, osobnostech a vybavení 68 stran 4 vydání ročně (březen, květen, červen, říjen) velký formát (225 x 295mm) roční předplatné za pouhých 330 Kč k dostání ve všech správných vodáckých obchodech, půjčovnách a centrech

HYDRO 3/15 – Vodáctví na Moravě

HYDRO 3/15 – Vodáctví na Moravě

  Přišlo léto, s ním úděsná vedra, a tak to většinu lidí táhne k vodě, v lepším případě na vodu. Abyste věděli, kam v tom parném létě vyrazit za pádlováním vydáváme pro vás právě nyní třetí letošní HYDROmagazín a jak bývá u letního čísla zvykem, zaměříme se zejména na letní vodáckou turistiku u nás a v blízkých zemích. Samozřejmě nezůstaneme nic dlužni ani nějaké té exotice, ale to stěžejní z letošního třetího HYDRA se odehraje na našich řekách – zejména na řekách Moravy.

S kajakem Gumotex Framura je plavba radost

S kajakem Gumotex Framura je plavba radost

Nejrychlejší kajak z produkce Gumotexu se jmenuje Framura. Koukněte se, jak kajak obstojí na klidných jezerních hladinách i v mírně zvlněném mořském terénu při plavbě podél pobřeží.