Radek Schwarz

Radek Schwarz

Radek Schwarz prvně smočil pádlo až kolem 15. roku života. Nejprve na klasických českých řekách v otevřence, později objevoval první divočejší vlnky na nafukovačkách na Salze. Nyní už v kajaku poznává toky po Čechách, Alpách a na Balkánu. Nejčastěji s bandičkou H2O Bandits.

Články autora

Isel a Soča na konci léta

Isel a Soča na konci léta

Po pár naťuknutích a rozvahách nad dalším výletem za vodou, kdy u nás byly vodní stavy už hodně tristní, padlo na zapíjení kamarádova prcka rozhodnutí, že opravdu vyrazíme. Datum jsme stanovili na víkend 12.-13.9. s tím, že k němu přilepíme ještě 2 dny.

Předprázdninová Soča

Předprázdninová Soča

Od posledního vodáckého výletu na Balkán, odkud jsem museli prchnout před velkou vodou, se na můj vkus dlouho nic nedělo. Proto jsem se rozhodl vzít spravedlnost do svých rukou a naplánovat vodácký výlet sám. Jako cíl  jsem zvolil Soču, podle mne jednu z nejkrásnějších řek Evropy, kde se dá pádlovat skoro za každého stavu vody.

Valentýnské malé Čerťáky

Valentýnské malé Čerťáky

Jak nejlépe oslavit svátek sv. Valentýna? No přeci se svým milovaným kajakem na milované vodě. Na vodní elektrárně Lipno I. právě probíhají opravy a do koryta proto teče 6 m3/s. Parta zvaná H2O Bandits proto neváhala a vyrazila si užít minulou neděli na Čertovy proudy.

Blanice: moje první ČPV

Blanice: moje první ČPV

Během plánování jarních vodáckých víkendů padlo oko na závody ČPV na Blanici. Blanici jsem ještě nejel, mohla by to být další pěkná říčka do deníčku a příjemně strávený víkend. Také jsem si tak říkal, že by nebylo špatné zkusit si ji projet naostro, pěkně s číslem a na branky, abych vyzkoušel, jak na tom jsem.