Zdeněk Holec

Články autora

Za blbost se platí …

Za blbost se platí …

Tak mi to nedalo a po přečtení některých výstražných i poučných článků bych se rád podělil o to, jak je někdy lidská blbost (v tomto případě moje) velká, když se k tomu přidá i špatná souhra okolností. Opravoval jsem na jaře 2010 klubové Turismo a jelikož byla oprava poměrně velká, chtěl jsem si ověřit, jestli svár drží a nepropouští.

Zamykání spodní Doubravy

Zamykání spodní Doubravy

Jak bylo již téměř před rokem naplánováno, 25.září o deváté hodině ráno se kolem Vrdského jezu u koupaliště vyrojily první postavičky a začaly se objevovat první lodě. Tradiční akci pořádali, vodáci AVZO Nové Dvory. Před půl desátou už zavoněly první párečky, kafíčka, zacinkaly první pivní zátky a vodáků pomalu ale jistě přibývalo.

Želvyáda na Cidlině 3. 4. 2010, 1.ročník

Želvyáda na Cidlině 3. 4. 2010, 1.ročník

Den byl jako vymalovaný, když naše partička vyrazila na splutí řeky Cidliny. Jelo nás jen z Nových Dvorů čtrnáct lodí. Během týdne proběhlo pár telefonátů s organizátorem Milanem „Želvou“ Růžičkou. Podle jeho slov se mělo jednat o oddechovou téměř uspávací rodinnou akci, ale po příjezdu na hráz Žehuňského rybníka už jsme si nebyli tak jistí.